Actie: CMT 260 handomsnoeringsapparaat, haspelwagen én 3 rollen PET band!

  |  
Cyklop

Omsnoeren met een accu gedreven handapparaat: eenvoudig, snel en flexibel!

De CMT 260 is een ideaal handapparaat voor het omsnoeren van middelzware goederen en spant tot 2.500 N. Dit accu aangedreven handapparaat kan met één hand bediend worden en het invoeren van het omsnoeringsband is erg eenvoudig. Dit apparaat kan op verschillende manieren omsnoeren: volledig automatisch, semi-automatisch of handmatig.

Voordelen van de CMT 260:

  • Flexibel omsnoeren. Het apparaat kunt u overal mee naar toe nemen.
  • Eenvoudige bediening via het touch screen
  • Tot 800 omsnoeringen per accu lading
  • Eenvoudig schoon te maken: dit verlengt de levensduur

Voor een gelimiteerde periode bieden wij de CMT 260, de haspelwagen QPWK-C2 én 3 rollen PET band voor de prijs van €2490!

Inbegrepen bij deze actie zijn een accu en acculader voor de CMT 260.

De haspelwagen QPWK-C2 is een handig hulpmiddel bij het omsnoeren. Het omsnoeringsband kan gemakkelijk op de wagen geplaatst worden, waardoor het soepel afgerold wordt. Ook kunt u de CMT 260 opbergen in het opbergvak. Zo heeft u het omsnoeringsapparaat en -materiaal altijd bij de hand. PET omsnoeringsband is een stevig band, sterker dan PP band. Daarnaast is het goedkoper en veiliger dan staalband en gemakkelijk te gebruiken.

In deze brochure kunt u meer informatie vinden over de CMT 260. Hier vindt u meer informatie over de QPWK-C2.


Geïnteresseerd?

Vul hieronder het formulier in en wij nemen contact met u op! U kunt natuurlijk ook direct contact met ons opnemen via +32 2 7260080 of stuur een e-mail naar info@cyklop.be.

BE Contactformulier

Klantcase Früchtehof Schindler