+32 2 726 00 80
Neem contact op

Een wereldbedrijf

Cyklop vandaag, een wereldbedrijf

Cyklop was en is nog steeds een van de belangrijkste merken in de verpakkingsindustrie. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Hooibeemd 2 in Helmond, met als bezoekadres Cyklop Zwolle. Cyklop heeft in diverse landen eigen fabrieken met productievestigingen in Duitsland, Spanje, Italië, Zweden, Nederland, China, Brazilië en de Verenigde Staten van Amerika.

Cyklop is direct vertegenwoordigd in 19 landen en heeft via agentschappen en distributiepartners toegang tot meer dan 50 landen. Met meer dan 1.000 werknemers over de hele wereld worden klanten geholpen op alle continenten.

Klik hier voor een overzicht met de contactgegevens van alle Cyklop vestigingen.

CYKLOP BEGELEIDT U TIJDENS HET COMPLETE VERPAKKINGSPROCES
VAN ADVIES, AANSCHAF, INSTALLATIE TOT SERVICE EN ONDERHOUD

Meer dan 100 jaar ervaring!

Al meer dan 100 jaar werken wij in de verpakkingsindustrie. Van het design tot de productie in onze eigen fabrieken. Van het kleinste apparaat tot de grootste automatische machine. Voor grote en kleine klanten die werkzaam zijn in elke industrie die maar te verzinnen is. Wij hebben écht alles al wel eens gezien.

Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase