+32 2 726 00 80
Neem contact op

Een passend advies

Jarenlange ervaring

De aanschaf van een nieuw apparaat, machine of de keuze voor het juiste verbruiksmateriaal lijkt op het eerste gezicht eenvoudiger dan het is. Wat uiteindelijk de beste oplossing voor u is, hangt af van diverse factoren.

Het inzichtelijk maken van deze relevante factoren en de logische vertaling naar het juiste advies is elke keer weer maatwerk. Dit is proces is bijna altijd complex, complexer dan de meeste mensen denken, en vereist een gedegen vakkennis. Ons team bestaat uit mensen met jarenlange ervaring in diverse branches en hebben écht alles al wel eens gezien.

Geheel vrijblijvend

Met onze producten en expertise bieden wij u de beste oplossing op het gebied van ladingzekering tijdens intern en extern transport, waarbij de focus op het veilig en onbeschadigd transporteren van producten ligt.

Samen met u bekijken wij uw verpakkingsproces en stellen vast wat voor u de beste oplossing is. Wij begeleiden u vanaf de aanschaf tot de oplevering en het noodzakelijke onderhoud. Of u nu omsnoert, codeert, taped, bundelt of wikkelt: wij adviseren u graag over de beste en meest kostenefficiënte oplossing!

Vul het onderstaande formulier in of bel met +32 2 7260080.

BE Advies

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase