+32 2 726 00 80
Neem contact op
  • Persoonlijke aandacht
  • Snelle levering
  • Eigen technische dienst

Wikkelfolie voor kosteneffectief verpakken

Wikkelfolie is een kostenbesparend en betrouwbaar middel voor het wikkelen van pallets en diverse producten.

Een dunne en sterke plastic wikkelfolie stabiliseert de lading en beschermt deze tegen vocht en vuil. Het doel van wikkelfolie is om het product zo strak, netjes en kostenbesparend mogelijk te verpakken. De meest gebruikte folierollen zijn 500 mm breed, maar er zijn ook andere formaten in ons assortiment. Wikkelen kan zowel handmatig als met een palletwikkelaar, en in ons assortiment vind je rekfolies zowel in hand- als op machinerollen. Er zijn geblazen en voorgerekte wikkelfolies beschikbaar.

Wilt u meer informatie over wikkelfolie ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in!


 

Waar is wikkelfolie geschikt voor?

De wikkelfolie is geschikt voor een breed scala aan producten, van dozen tot deuren en gevoelige producten. Wikkelfolies zijn verkrijgbaar in zwart en wit. Wit beschermt de producten tegen uv-straling en door zwarte folie te gebruiken kunnen buitenstaanders het product niet zien, of helpt het bij het identificeren van de producten. Daarnaast zijn er ademende geperforeerde folies beschikbaar voor bijvoorbeeld bloemenbezorging en het verpakken van verse producten.

Gebruikt u de juiste wikkelfolie?

Vaak halen onze klanten die een palletwikkelaar gebruiken niet het volledige potentieel uit hun machine. Door de juiste wikkelfolie te gebruiken en alle functies van de machine te benutten, kunnen de wikkelkosten worden verlaagd en kan de impact op het milieu worden geminimaliseerd. We beantwoorden graag al uw vragen en helpen u de functies van uw machine te ontdekken. Het juiste type folie wordt dus geselecteerd op basis van de wikkelfolie die door de klant wordt gebruikt. Zo kunnen bijvoorbeeld draaitafel-, arm-, ring– of robotwikkelaars worden gebruikt. De keuze wordt beïnvloed door de kwaliteit van de machine en bijvoorbeeld of de machine een voorrekfunctie heeft. Voorrekken zorgt ervoor dat de wikkelfolie langer kan worden uitgerekt, waardoor deze langer meegaat. Zie hierboven voor meer details over ons assortiment. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase