+32 2 726 00 80
Neem contact op
  • Persoonlijke aandacht
  • Snelle levering
  • Eigen technische dienst

Inkt

Wij leveren kwaliteitsinkten voor High Resolution Inkjet printers (TIJ) en Continuous Inkjet printers (CIJ).

De codeersystemen worden gebruikt om bijvoorbeeld barcodes, data of logo's op producten, verpakkingen of transportpallets te printen. Een hoogwaardige printer en inkt zorgen voor een keurig, sneldrogend en duurzame print.

In ons assortiment vindt u inktpatronen op water- en oplosmiddelbasis, evenals inkt en verdunners. Inktpatronen worden gebruikt in high resolution inkjet printers, terwijl continuous inkjet printers inkt en navulvloeistof (thinner) gebruiken. Inkten zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en geschikt voor verschillende ondergronden.

Bekijk onze kwaliteitsprinters en bestel gemakkelijk verschillende soorten inkt!


 

Inkt voor kwaliteitslabels

De inkten zijn ontwikkeld en vervaardigd volgens de hoogste kwaliteitsnormen om de etiketten schoon en duurzaam te printen. De geïntegreerde printkop van de inktpatronen zorgt voor een optimale afdruk op alle oppervlakken. Een ander voordeel van inktpatronen is dat ze gemakkelijk te vervangen zijn en dat onderhoudskosten tot een minimum beperkt worden.

Cyklop biedt verschillende oplossingen voor het labelen van individuele producten en verpakkingen. Naast inkt omvat ons assortiment hoogwaardige thermische inkjet printers en continuous inkjet printers waarmee u snel en eenvoudig consumenteninformatie, houdbaarheidsdata, adresgegevens en meer kunt invoeren.

Vraag onze experts om meer informatie en wij adviseren u bij het kiezen van de juiste printers en inkten.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase