+32 2 726 00 80
Neem contact op
  • Persoonlijke aandacht
  • Snelle levering
  • Eigen technische dienst

Tafeldispensers voor efficient verpakken

Tafeldispensers versnellen het sluiten van verpakkingen en dozen, bijvoorbeeld in verzendingscentra en de kleine goederenindustrie.

De handige en duurzame tafeldispenser vervangt het handmodel, waardoor het werken lichter en ergonomischer wordt. De snijlengte van de tape is vooraf op de gewenste lengte in te stellen, zodat de tape altijd de juiste lengte heeft. Dit versnelt het werk en bespaart tape. De tafeldispenser snijdt het tape netjes af waardoor het resultaat representatief is.

Wilt u meer informatie over tafeldispensers? Vul het formulier hieronder in en wij nemen contact met u op!


 

Accessoires voor tafeldispensers

Om het gebruik van de tafeldispenser zo efficiënt mogelijk te maken, bieden we ook diverse accessoires aan om het werk gemakkelijker te maken. Zo zijn er op sommige modellen pedalen leverbaar zodat de kartonnen doos in de hand kan worden gehouden en de tape met het pedaal wordt afgegeven. Ons assortiment omvat ook modellen met batterijvoeding die geen elektriciteit nodig hebben om te werken. Daarnaast kunnen de tafeldispensers worden aangesloten op een inkjet printer, waarbij bijvoorbeeld het bedrijfslogo of producttekst op de tape kan worden gedrukt. Onze selectie omvat ook plastic tapes van verschillende formaten en meer ecologische papieren tapes. We bieden ook volautomatische dozensluiters die kunnen worden geïntegreerd in een bestaande productielijn. Met de (vol)automaat kunnen tot wel duizenden pakketten per dag worden gesloten.

Het voordeel van tapen

De tape beschermt de producten zodat ze veilig opgeborgen en / of doorgestuurd kunnen worden. Daarom is het een belangrijk onderdeel van de verpakking. Met de juiste tafeldispensers of machines en de juiste tapetypen kunt u kosteneffectief en veilig werken. We hebben tafeldispensers voor alle tapes, ongeacht de breedte. Als u hulp wilt bij het kiezen van het juiste product, neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase