+32 2 726 00 80
Neem contact op

RESOURCES

Al sinds de oprichting in 1912 houdt Cyklop zich bezig met het professioneel, stevig en stabiel verpakken van uw producten. Onze verpakkingsmachines zijn inzetbaar in elke industrie, voor elk verpakkingsprobleem. Naast verpakkingsmachines en verpakkingsapparaten bieden wij bijbehorend verpakkingsmateriaal die perfect op de machines zijn afgesteld. Voor elke verpakkingswens bieden wij de juiste verpakkingsoplossing: van palletwikkelaars tot omsnoeringsmachines, van dozensluiters en elastiekbinders (bundelmachines) tot codeerapparatuur, wij kunnen u overal bij helpen. In onze klantcases kunt u verschillende voorbeelden van onze verpakkingsoplossingen vinden.

In elke productcategorie bieden wij (vol)automatische machines, maar ook handapparaten en semi-automatische machines. Zo heeft u voor elke klus de perfecte verpakkingsmachine of het perfecte verpakkingsapparaat bij de hand. De transportverpakkingen die zijn aangebracht met onze machines en materialen bieden ladingzekering en bescherming aan uw producten, en dat tegen de laagste prijs. Om tot de beste oplossing te komen bekijken we samen uw verpakkingsproces, waarna wij vaststellen wat voor uw product de beste oplossing is. Van de aanschaf en oplevering tot het ondersteunen bij het noodzakelijke machine onderhoud: wij staan voor u klaar.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase