+32 2 726 00 80
Neem contact op

Klantcases

DutchBoxx

DutchBoxx Golfkarton is een Nederlandse producent van golfkarton verpakkingen, waar een compleet assortiment dozen en verpakkingen op maat en in eigen huis geproduceerd wordt. De producten dienen aan het eind van de assemblagelijn gebundeld te worden, zodat ze als één pakket naar de klant kunnen. Hierbij moet de volautomatische omsnoeringsmachine naadloos passen in de lijn, waarbij de producten niet beschadigd worden tijdens het omsnoeren.

Lees hier meer over de oplossing en het resultaat.

Bleckmann

Bleckmann, een wereldspeler in omni-channel oplossingen voor Fashion en Lifestyle logistiek, wil het afhandelen van producten op een efficiënte, flexibele en arbeidsvriendelijke manier verbeteren. Daarbij moeten de pallets stevig verpakt worden en diefstal tegen gaan.

Lees hier welke oplossing Cyklop aandroeg.

Früchtehof Schindler

Aspergekweker Früchtehof Schindler in Duitsland wilde asperges sneller, efficiënter en milieuvriendelijker verpakken.

 

Lees hier hoe Cyklop hieraan heeft bijgedragen.

Pas Reform

Pas Reform, een expediteur van broedmachines, was op zoek naar een manier om het verpakkingsproces snel en efficiënt te laten verlopen met zo min mogelijk fysieke belasting voor de medewerkers.

 

Lees hier welke oplossing wij hebben gevonden.

Diefstalbeveiliging

Het distributiecentrum van de DA Retailgroep uit Zwolle was op zoek naar manier om hun producten tegen diefstal tijdens transport te beschermen.

Lees hier hoe dit gelukt is.

Versnelling

Verhoek International Transport B.V. uit Genemuiden wilde de efficiëntie van het interne transportproces verbeteren.

Kijk hier naar het resultaat!

Efficiëntie

Een klant uit de bloemenindustrie was op zoek naar een efficiëntere oplossing voor het handmatig wikkelen van transportkarren met handwikkelfolie.

Kijk hier naar onze oplossing!

Kostenbesparing

CleanLease wilde meer dan 1 miljoen pakketten met handdoeken versturen op een zo efficiënt mogelijke manier.

Kijk hier naar het resultaat!

CYKLOP BEGELEIDT U TIJDENS HET COMPLETE VERPAKKINGSPROCES
VAN ADVIES, AANSCHAF, INSTALLATIE TOT SERVICE EN ONDERHOUD

Meer dan 100 jaar ervaring!

Al meer dan 100 jaar werken wij in de verpakkingsindustrie. Van het design tot de productie in onze eigen fabrieken. Van het kleinste apparaat tot de grootste automatische machine. Voor grote en kleine klanten die werkzaam zijn in elke industrie die maar te verzinnen is. Wij hebben écht alles al wel eens gezien.

Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase