+32 2 726 00 80
Neem contact op

Duurzaamheid

Maatschappelijk Verantwoord

Bij Cyklop is Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen vanzelfsprekend. Wij nemen onze verantwoordelijkheid voor de effecten van de bedrijfsactiviteiten op de mens en het milieu.

Lees hieronder hoe wij dit concreet vertalen op People (sociaal), Planet (ecologisch) en Profit (economisch) gebied.

People

Cyklop heeft een sociaal personeelsbeleid.  Door goed voor onze werknemers te zorgen, voelen ze zich gezonder en zijn ze meer gemotiveerd. En dat is belangrijk, want zij maken het verschil in alles wat we doen. Ontwikkeling door onderwijs en opleiding en een continue focus op de gezondheid en veiligheid van werknemers zijn essentieel bij Cyklop. Wij stimuleren kennisoverdracht van ervaren medewerkers op de jongere generatie. Cyklop is een erkend leerbedrijf, waar leermeesters leerlingen opleiden tot een echte vakman.

Maar ook voor de mensen die bij onze klanten werken zorgen we goed. Door aan te geven waar we zwaar en belastend werk makkelijker kunnen maken en door constant op de veiligheid te letten. Van de machines zelf, maar ook veiligheid in de omgeving. Denk hier bijvoorbeeld aan het plaatsen van hekken of sensoren.

Planet

Cyklop zorgt op diverse manieren voor het milieu en de maatschappij. Onze verbruiksgoederen, machines en verpakkingssystemen worden geproduceerd met duurzaamheid als een van de uitgangspunten, waarbij we letten op het energieverbruik, het materiaalverbruik en het welzijn van de gebruikers. Met als uiteindelijke doel om een goed product te leveren, met de juiste kwaliteit, tegen de juiste prijs en met de laagste impact op het milieu.

We zijn ook actief om zelf steeds duurzamer te worden. Door te investeren in energiebesparende systemen en ons afval wordt zorgvuldig te scheiden en te hergebruiken. Als producent van omsnoeringsband is Cyklop een van de oprichters van de KBV, een organisatie die zich richt op de recycling van plastic verpakkingsmateriaal.

Profit

Cyklop is een betrouwbaar bedrijf, zowel voor onze klanten als voor onze medewerkers. Al meer dan 100 jaar helpen wij onze klanten met onze verpakkingsoplossingen. Wij zijn een economisch gezond en nog steeds zelfstandig familie bedrijf, met een lange termijn focus.

Wij zijn ervan overtuigd dat als we goed zijn voor onze mensen, onze klanten en dat als we constant een goede kwaliteit leveren, wij u tot in lengte van dagen kunnen blijven helpen.

CYKLOP BEGELEIDT U TIJDENS HET COMPLETE VERPAKKINGSPROCES
VAN ADVIES, AANSCHAF, INSTALLATIE TOT SERVICE EN ONDERHOUD

Meer dan 100 jaar ervaring!

Al meer dan 100 jaar werken wij in de verpakkingsindustrie. Van het design tot de productie in onze eigen fabrieken, van het kleinste apparaat tot de grootste automatische machine. Wij werken voor grote en kleine klanten die werkzaam zijn in elke industrie die maar te verzinnen is. Wij hebben écht alles al wel eens gezien.

Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase