+32 2 726 00 80
Neem contact op

Geschiedenis

Meer dan 100 jaar ervaring

Alles begon in 1912 met een idee, moed en een pioniersgeest. Dit resulteert erin dat Emil Hoffman Cyklop opricht in Keulen, Duitsland, waar het wereldwijde hoofdkantoor nog steeds is. Talrijke productinnovaties en gepatenteerde uitvindingen waren de basis voor een snelle groei en een gerichte uitbreidingsstrategie van het jonge bedrijf. Hierdoor bouwde het bedrijf al snel een uitstekende reputatie als expert en marktleider in de verpakkingsindustrie.

Sindsdien is Cyklop flink gegroeid en heeft het bedrijf een uitgebreid assortiment verpakkingssystemen, oplossingen en kennis opgebouwd op het gebied van foliewikkelen, omsnoeren, tapen, coderen en bundelen.

Vooruitgang door innovatie

Innovatie is altijd de basis geweest voor het succes van Cyklop. Vanaf het begin met de “Gloria” zegel, de gepatenteerde zegel versluiting. Of het revolutionaire combinatie apparaat voor het tegelijk spannen en versluiten. Deze producten hebben aan de basis gestaan van het succes van onze onderneming.

Meer dan 400 patenten in de loop van de geschiedenis van de onderneming, geven de grote innovatiekracht aan. Deze continue successen vinden hun basis in een continue klantgerichtheid. We voeren onderzoek uit, ontwikkelen en testen in onze eigen fabrieken, altijd met onze klanten als uitgangspunt. Dit resulteert in hoogwaardige kennis en oplossingen waar onze klanten echt iets aan hebben.

Cyklop vandaag, een wereldwijd bedrijf

Cyklop was en is nog steeds een van de belangrijkste merken in de verpakkingsindustrie. Het hoofdkantoor staat nog steeds in Keulen, waar ook een belangrijk deel van de productie plaatsvindt en het Global Research & Development Centre is gevestigd. Daarnaast heeft Cyklop nog 15 fabrieken en productievestigingen in Spanje, Italië, Zweden, Nederland, Thailand en Brazilië.

Cyklop is direct vertegenwoordigt in 19 landen en via heeft via agentschappen en distributiepartners toegang tot meer dan 50 landen. Met meer dan 750 werknemers over de hele wereld worden klanten geholpen op alle continenten.

Kijk hier voor de contactgegevens van alle Cyklop vestigingen.

CYKLOP BEGELEIDT U TIJDENS HET COMPLETE VERPAKKINGSPROCES
VAN ADVIES, AANSCHAF, INSTALLATIE TOT SERVICE EN ONDERHOUD

Meer dan 100 jaar ervaring!

Al meer dan 100 jaar werken wij in de verpakkingsindustrie. Van het design tot de productie in onze eigen fabrieken. Van het kleinste apparaat tot de grootste automatische machine. Voor grote en kleine klanten die werkzaam zijn in elke industrie die maar te verzinnen is. Wij hebben écht alles al wel eens gezien.

Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase