M-Pac V met PP omsnoeringsband nu met korting!

  |  
Cyklop

De M-Pac V wordt gebruikt voor het omsnoeren van diverse pakketten met PP band. De M-Pac V heeft een directe aandrijving met minder bewegende onderdelen en daardoor lagere onderhoudskosten.

Voor een gelimiteerde periode bieden wij de M-Pac V, gemonteerd en klaar voor gebruik, voor maar €895.

Bij deze combideal kunt u kiezen uit twee soorten omsnoeringsband:

  • 9000 meter wit, transparant of zwart PP omsnoeringsband van 9 mm breed
  • 7000 meter zwart PP omsnoeringsband van 12 mm breed

M-Pac V: De stille, onderhoudsarme en energiezuinige omsnoeringsmachine

De M-Pac V is de nieuwste halfautomatische omsnoeringsmachine van Cyklop. De M-Pac V wordt gebruikt voor het omsnoeren van diverse pakketten met PP band. De M-Pac V heeft een directe aandrijving met minder bewegende onderdelen en daardoor lagere onderhoudskosten De M-Pac V een stille omsnoeringsmachine (57 dB) en daardoor ook geschikt voor gebruik in een bijvoorbeeld een kantooromgeving.


PP omsnoeringsband: het meeste gebruikte omsnoeringsband

PP omsnoeringsband wordt in zeer uiteenlopende branches gebruikt, omdat het band prijstechnisch erg aantrekkelijk is. Polypropyleen is speciaal ontworpen voor lichte tot middelzware lading. Het band voldoet onder normale omstandigheden uitstekend, omdat eigenschappen als breeksterkte, elasticiteit en spanningsverlies voor veel toepassingen toereikend zijn. Het is verkrijgbaar in verschillende breedtes, diktes, samenstellingen en kleuren en kan eenvoudig worden bedrukt met bijvoorbeeld waarschuwingen, keurmerken of marketing boodschappen.


Bent u geïnteresseerd in deze combinatiedeal? 

Vul het formulier hieronder in, dan nemen wij contact met u op! Uiteraard kunt u ook direct contact met ons opnemen via +32 2 726 00 80 of info@cyklop.be.

BE Contactformulier