+32 2 726 00 80
Neem contact op
  • Persoonlijke aandacht
  • Snelle levering
  • Eigen technische dienst

Staalband voor het omsnoeren van zware toepassingen

Staalband is ideaal voor het omsnoeren, versterken of vastzetten van producten of pallets.

Staalband is zeer duurzaam en niet rekbaar, dus ook te gebruiken voor extreme taken, zoals het bundelen en vastzetten van zware, scherpe of hete producten. Staalband maakt het transporteren en opslaan van ladingen en producten veilig en efficiënt. In ons assortiment vindt u gegalvaniseerde, gepolijste of zwarte staalband. Er zijn verschillende breedtes, diktes en verschillende hardheidsklassen om uit te kiezen.

Wilt u meer informatie over staalband ontvangen? Vul dan het onderstaande formulier in!


 

Staalband is duurzaam

Het voordeel van een stalen band boven plastic omsnoeringsband (PET of PP) is de veelzijdigheid en duurzaamheid. Dankzij zijn uitstekende duurzaamheid is staalband de beste keuze voor het omsnoeren van bijvoorbeeld zware pallets en houtladingen. Ons assortiment omvat ook kunststof omsnoeringsmateriaal (PP / polypropyleen band of PET / polyester band), dat zeer geschikt is voor industriële toepassingen, bijvoorbeeld lichte en middelzware omsnoeringen.

Snelle levering

Slagvaste staalband voor omsnoeren maakt het transport en de opslag van producten veilig en kosteneffectief. Alle meest voorkomende bandtypes zijn direct in ons magazijn te vinden, waardoor leveringen zeer snel kunnen plaatsvinden. Er is handgereedschap of een geautomatiseerde machine nodig om het omsnoeringsmateriaal te bevestigen, dat de staalband strak trekt en stevig op zijn plaats houdt. We bieden ook alle omsnoeringsgerelateerde gereedschappen, machines en accessoires, evenals uitgebreide onderhoudsdiensten. Bekijk de producten en plaats een bestelling. Indien nodig begeleiden wij u bij het kiezen van de juiste producten.

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase