+32 2 726 00 80
Neem contact op

Klantcase 'Diefstalbeveiliging'

De uitdaging

DA is een landelijke drogisterijketen. Vanuit het distributiecentrum in Zwolle worden hun producten naar meer dan 400 verschillende drogisterijen in Nederland vervoerd.

Het distributiecentrum was op zoek naar een oplossing om diefstal tegen te gaan. In de huidige situatie was niet vast te stellen in het geval van een foutieve levering, waar de inhoud was gebleven en waar het fout was gegaan. Om de mogelijkheid van diefstal uit te sluiten was een oplossing nodig. Voorwaarde was dat dit in de bestaande productielijn op een veilige manier geïntegreerd moest worden.

De oplossing

Er is gekozen om een volautomatische omsnoeringsmachine Ampag Boxer Transit in te zetten. Met deze omsnoeringsmachine en het gebruik van papierplakband is het nagenoeg onmogelijk om onopgemerkt een verpakking te openen. Deze machine is volledig aangepast aan de wensen en eisen vanuit de bestaande productielijn.

Om stilstand te voorkomen, is er een 24-uurs service contract afgesloten. Ons service team staat dag en nacht voor ze klaar!

Het resultaat

Elke afzonderlijke drogisterij kan bij binnenkomst van de bestellingennu  direct zien of er dozen tussentijds zijn geopend. Het aantal ‘verloren’ producten is sindsdien significant gedaald.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

CYKLOP BEGELEIDT U TIJDENS HET COMPLETE VERPAKKINGSPROCES
VAN ADVIES, AANSCHAF, INSTALLATIE TOT SERVICE EN ONDERHOUD

Meer dan 100 jaar ervaring!

Al meer dan 100 jaar werken wij in de verpakkingsindustrie. Van het design tot de productie in onze eigen fabrieken, van het kleinste apparaat tot de grootste automatische machine. Wij werken voor grote en kleine klanten die werkzaam zijn in elke industrie die maar te verzinnen is. Wij hebben écht alles al wel eens gezien.

Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase