+32 2 726 00 80
Neem contact op

Klantcase 'Kostenbesparing'

De uitdaging

CleanLease is een industriële wasserij die zich gespecialiseerd heeft in het reinigen en verhuren van hoge kwaliteit textiel. Hun klanten zijn voornamelijk ziekenhuizen en andere zorginstellingen.

Op jaarbasis worden bij CleanLease meer dan 1 miljoen pakketten met handdoeken gewassen, gevouwen, samengesteld en verstuurd. Het probleem was dat stapels samengestelde pakketten uit elkaar vielen met als gevolg dat alles weer opgestapeld moest worden en in sommige gevallen opnieuw moest worden gewassen.

De oplossing

Er is gekozen om een volautomatische omsnoeringsmachine Ampag Boxer Transit in te zetten. Met behulp van deze machine worden de gevouwen en gestapelde handdoeken samengeperst en in setjes van vijf, tweemaal volautomatisch omsnoerd. Op deze wijze ontstaan er compacte bundels die stabiel en goed stapelbaar zijn.

Het resultaat

Het voordeel van het omsnoeren van de producten is dat er meer handdoeken op één kar opgestapeld konden worden. Hierdoor zijn verzendkosten en opslagkosten bespaard. Ook was er significant minder ‘re-work’, doordat er simpelweg minder opnieuw gestapeld en/of gewassen hoefde te worden.

Een ander voordeel was dat de zending beter en netter bij de klant aankwam dan voorheen.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen doen? Neem dan contact met ons op.

CYKLOP BEGELEIDT U TIJDENS HET COMPLETE VERPAKKINGSPROCES
VAN ADVIES, AANSCHAF, INSTALLATIE TOT SERVICE EN ONDERHOUD

Meer dan 100 jaar ervaring!

Al meer dan 100 jaar werken wij in de verpakkingsindustrie. Van het design tot de productie in onze eigen fabrieken, van het kleinste apparaat tot de grootste automatische machine. Wij werken voor grote en kleine klanten die werkzaam zijn in elke industrie die maar te verzinnen is. Wij hebben écht alles al wel eens gezien.

Benieuwd naar onze verhalen? Neem dan contact met ons op!

announcement book calendar chat contact info linkedin mail nieuws phone preventiefonderhoud recycle reparatie retourneren search storing suitcase